آشنایی با طرز تهیه مربای ازگیل شمالی و نکات بهتر شدن

به گزارش مجله سرگرمی، مربای ازگیل یکی از مرباهای خوشمزه و پرخاصیت است که به راحتی می توانید در خانه تهیه کنید.

آشنایی با طرز تهیه مربای ازگیل شمالی و نکات بهتر شدن

برای مطالعه بیشتر با مهسان بلاگ: سیستم مدیریت محتوای خبری همراه باشد.

این روزها فصل رسیدن میوه ازگیل است و بی شک شما این میوه را در بازار میوه دیده و تهیه نموده اید. در شمال این میوه به وفور یافت می گردد، برای همین شمالی ها با این میوه مربا هم درست می نمایند که برای صبحانه بسیار مقوی و خوشمزه است. در زبان محلی به آن مربای انبو می گویند.

با ازگیل چی میشه درست کرد؟

مواد لازم برای تهیه مربای ازگیل

  • ازگیل: یک کیلو
  • شکر: یک کیلو
  • آب: 8 لیوان
  • آب لیموترش: یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه مربای ازگیل

1. ابتدا ازگیل ها را خوب بشویید و داخل آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن کشیده گردد. سپس پوست و سر و ته اضافی آنها را بردارید. ازگیل هسته های درشتی دارد، بنابراین آنها را از وسط با چاقو نصف کنید و هسته ها را دربیاورید. اگر دلتان می خواهد که مقدار ازگیل در مربا خیلی درشت نباشد می توانید آنها را به چهار قسمت خرد کنید.

2. در یک قابلمه مناسب شکر و آب را بریزید و صبر کنید تا شکر داخل آن حل گردد و بجوشد. سپس ازگیل خرد شده را اضافه کنید تا با مواد و شعله ملایم بجوشد. در قابلمه را نیم باز بگذارید و هربار کف روی مربا را بردارید تا مربایتان شفاف گردد.

3. سپس آبلیموی ترش و تازه را اضافه کنید تا مانع شکرک زدن آن گردد. برای 20 دقیقه بگذارید تا ازگیل ها خوب نرم شوند و جا بیفتد. بیشتر از این زمان ممکن است له شوند.

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 19 اسفند 1402 بروزرسانی: 19 اسفند 1402 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 164526

به "آشنایی با طرز تهیه مربای ازگیل شمالی و نکات بهتر شدن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آشنایی با طرز تهیه مربای ازگیل شمالی و نکات بهتر شدن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید