کوشش برخی گروه ها برای کاهش ورود مسافر به مازندران!

به گزارش مجله سرگرمی، دبیر اتحادیه رستوران های بین راهی کشور گفت: برخی گروه ها برای کاهش ورود مسافر به مازندران کوشش می نمایند اما این امر امکان پذیر نیست.

کوشش برخی گروه ها برای کاهش ورود مسافر به مازندران!

غلامعلی صادقی لاریجانی، دبیر اتحادیه رستوران های بین راهی کشور و رئیس اتحادیه چلوکبابی داران مازندران در حاشیه دومین جشنواره تجلیل از برترین کافه و رستوران های این استان در بابلسر در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد: چرخه این کشور در دست فراورینمایندگان واقع شده است به ویژه واحدهای پذیرایی بین راهی که در این زمینه بسیار می توانند موثر باشند.

وی با اشاره به حجم بالای گردشگر در مازندران، گفت: مازندران بهشت ایران است و در حالی که برخی افراد کوشش می نمایند تا از حجم مسافران مازندران کم نمایند اما این امر امکان پذیر نیست.

دبیر اتحادیه رستوران های بین راهی کشور بر لزوم حمایت از واحدهای پذیرایی تاکید نمود و گفت: با توجه به گرانی اجناس اما نرخ واحدهای پذیرایی تغییری پیدا نکرده که ضروری است تمهیدات حمایتی صورت گیرد تا این افراد نه به خلاف قانون روی آوردند و نه اینکه دست از این کار بکشند.

صادقی لاریجانی یادآور شد: واحدهای پذیرایی در حال حاضر اشتغالزا هستند و می توانند افراد زیادی را برای کار استخدام نمایند که البته احتیاج به حمایت دارند. سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به عنوان متولی اماکن گردشگری و واحدهای پذیرایی باید با ارائه تسهیلات نقش حمایتی خود را ایفا نماید.

یاری به بالارفتن سطح استانداردها، مهم ترین هدف جشنواره رستوران های برتر مازندران

سارا پارسا دبیر اجرایی این جشنواره نیز در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد: برای دومین سال پیاپی است که جشنواره برترین رستوران های مازندران برگزار می گردد.

وی با اشاره به اینکه نخستین جشنواره رستوران های برتر مازندران با موفقیت همراه بوده و همین امر موجب شد که برای سال دوم این برنامه برپا گردد، گفت: با توجه به اینکه در عصر امروز رستوران داری یک علم و هنر تلقی می گردد باید در این زمینه حمایت های لازم صورت گیرد.

دبیر اجرایی دومین جشنواره رستوران های برتر مازندران توضیح داد: مازندران دارای ظرفیت بالایی برای جذب مسافر و گردشگر است که این حجم از مسافران احتیاج به رستوران و مراکز پذیرایی دارند اما متاسفانه هنوز در این استان به صورت ویژه به این امر توجه نشده است.

پارسا یادآور شد: هدف از برگزاری این جشنواره ها یاری به بالارفتن سطح استانداردهای رستوران ها و آموزش برای نحوه سرو غذا، ارتباط با مشتری، برندینگ و نگاه تبلیغاتی رستوران درنظر گرفته شده است.

وی با بیان اینکه گروه بین المللی آراز مجری برگزاری این جشنواره است، گفت: اتحادیه رستوران داران تنها حامی برگزاری دومین جشنواره رستوران های برتر مازندران بوده و به علت مسائل اقتصادی موجود در جامعه هیچ اسپانسری برای این جشنواره حاضر به حمایت نشده است.

دبیر اجرایی دومین جشنواره رستوران های برتر مازندران ادامه داد: نمایشگاه خوبی با 25 غرفه برپا شده و همچنین تعداد 300 نفر از رستوران داران مازندران در این برنامه حاضر هستند که با آنالیز دقیق بهترین رستوران های استان معرفی می شوند.

بر اساس این گزارش، در سرانجام این مراسم رستوران بالسا شهرستان قائمشهر به عنوان رستوران برتر مازندران معرفی گردید و همچنین از 14 رستوران دیگر نیز تجلیل به عمل آمد.

دومین جشنواره تجلیل از برترین کافه و رستوران های مازندران به همراه برگزاری نمایشگاه موادغذایی، تجهیزات رستورانی و صنایع وابسته با حضور حدود 50 کافه، رستوران و فراوری نماینده های موادغذایی در مجتمع پذیرایی میزبان بابلسر برگزار گردید.

gardeshia.ir: گردشیا: مجله سفر و گردشگری

picoro.ir: پیکورو: وبلاگ ماشین و خودرو

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 17 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 17 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 6707

به "کوشش برخی گروه ها برای کاهش ورود مسافر به مازندران!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کوشش برخی گروه ها برای کاهش ورود مسافر به مازندران!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید